Son zamanlarda sitemizin istatistiklerini incelerken en çok yapılan aramalardan birinin "kolyeucum.com güvenilir mi" araması olduğunu farkettik. Bunun düşük fiyatlarımızdan ötürü olduğunu bilsek de biraz da bu durum bizi üzüyor. Ürün açıklamalarında belirttiğimiz gibi düşük kar marjı ve ürün tedariğindeki fiyat avantajı vurgumuza rağmen insanlarda hala bir güvensizlik olduğunu kabullenmek durumundayız. Bu nedenle bu yazıyı yazmak ihtiyacı hissettik. Fiyatlarımızın düşük olması bizim kötü bir firma olduğumuz, ürünlerimizin sahte olduğu anlamıyor gelmiyor. Tamamen maliyet, kar marjı ile ilgili bir durum bu.

Mağazamıza gelip direk taşları yakından görmek isteyenler için adresimiz : Ahmediye Mah. Dr Fahri Atabey Cad. No : 50 Üsküdar İstanbul

Değerli kolyeucum.com ziyaretçileri ve doğal taş satın almak isteyen değerli müşteri adaylarımıza açık yüreklilikle söylemeliyiz ki; ürünlerimiz dünyanın bir çok yerinden ve yurt içinden edinilen ürünler veya işlenerek takı haline getirilmiş takılar. Yani sektörümüzdeki tüm doğal taş satan firmalardan bir eksiğimiz yok. Aksine gerektiğinde onların ürünlerini de sizlere ulaştırıyoruz. Elbette tüm sektörlerde olduğu için ithal ürünlerin içerisinde bazen elimizde olmayan yapay veya düşük kalite ürünlerde çıkabiliyor. Biz elimizden geldiğince orjinal ve doğal ürünleri sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Ama elimizde Gemoloji labaratuvarı yok ve her ürünü test edemeyiz. Doğal taş sektöründe en büyük firmalar dahil herhangi bir yerden aldığınız ürünlerde kalite veya orjinallik riski her zaman olabilir. GLT labaratuvar testleri de gayet yüksek fiyatlarla yapıldığı için her ürüne test yapıp sonra satışa çıkarmak binlerce liraya ürün satmak demek. O yüzden değerli site ziyaretçilerimiz, sitemiz 2019'dan beridir faaliyet göstermekte ve şükürler olsun ki hiç kimseyi mağdur etmemiştir. 14 Günlük iade hakkını yasal süreler içerisinde her zaman kullanıp beğenmediğiniz ürünleri iade edebilirsiniz.

Aynı zamanda doğalllık konusunda çok hassas olan ziyaretçi ve müşterilerimiz işlenmemiş ham taşları tercih edebilirler. Bu tür taşlarda risk her zaman çok daha düşüktür. Şimdiye kadar ham taşlarda doğal olmayan bir taşa rastlamadık. Dilerseniz direk mağazamıza gelip taşlara dokunup görerek satın alabilirsiniz.