Yüzyıllardır insanların gerek enerji ve healing konusunda veya süs ve aksesuar olarak tercih ettiği doğal taşlar insanlık tarihine ışık tutar.Doğal taş severlerin sık ziyaret ettiği doğal taş satış sitelerinde aradıkları ilk bilgi genelde ödeme kanalları oluyor. Kolyeucum.com da bu imkan var ve kapıda ödeme şeklinde doğal taş alabilirsiniz. Özellikle sektörün yapısı ve ürünlerin ithal olması nedeniyle acaba alacağım doğal taş gerçek mi kaygısı taşıyan doğal taş severlerin olduğunu düşünürsek gayet mantıklı bir beklenti gibi duruyor. Bazı müşteriler ise siparişi verdim ama bana ulaşacak mı diye çeşitli olumsuz düşünceler içerisine girebiliyor. Özellikle güven konusunda sorun yaşayan bir çok kişi ilk alımlarında bu ödeme yolunu tercih ediyor. Normalde kart veya havale yöntemine göre daha pahalı bir yol olan kapıda nakit ödeme kargo firmasının kargo teslimi sırasında ödeme almasıyla yapılıyor.

Aslında bu yol bizim gibi firmalar için pek kazançlı bir yol değil. Çoğunlukla kararsız müşteriler maalesef bazı durumlarda kargolarını teslim almıyor hatta takip etmiyor bile. Kargo firması kargoyu teslim edemediğinde geri iade ediyor ve hem gidiş ücreti hemde iade kargo ücreti firmaya mali yük olarak geri dönüyor. Bu konuda bir çok firma gibi bizde müşterilerimizden takip edemeyecekleri kapıda ödeme siparişi vermemelerini rica ediyoruz. Fakat ne yaparsak yapalım bu konuda biraz rahat davranan insanlar olabiliyor ve firmamız bu yöntemden zarar ediyor. Yine de bu ödeme hizmetini devam ettiriyoruz. Çünkü doğal taşlarımızı herkese ulaştırmak istiyoruz. Kolyeucum piyasada özenle seçtiği doğaltaşları toptan fiyatına yakın fiyatlara cuzzi kar ile satışa koyuyoruz.

Güven noktası nedeniyle kapıda ödeme siparişi verecek müşterilerimize önerimiz; firmamızın trendyol ve ürün yorumlarına göz atıp ekstra kapıda ödeme ücreti ödemek yerine havale veya kredi kartı ile ödeme yapmalarıdır. Sipariş verdikten sonra kargo takip bilgileri mail adresinize gönderilmektedir. Bu mail size ulaşmadığında iletişim kanallarımız üzerinden bize yazarsanız takip noyu hemen sizinle paylaşabiliriz. Türkiye'nin her yerinden sitemizi ziyaret edip doğal taş satın alarak bizi tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.