Menu
Sepetiniz

Toptan fiyatlarla alım yapma fırsatını kaçırmayın. ByKolyeucum

Doğal Taş ve Takı Blog Yazıları

05 Kas Internet ve Pazaryerlerinde nasıl takı satabilirim?
0 183
Internette ve pazaryerlerinde takı satmak isteyen müşterilerimize yönelik bir kaç öneri de bulunmak istedik. İster doğaltaşlı, ister çelik isterse bijuteri takılar olsun bunları trendyol, hepsiburada, etsy gibi platformlarda satmak mümkün. Buraya kadar herşey gayet net. Fakat binlerce satıcı arasında takı satışını karlı yapmak isteyenler işlerini b..
22 Eyl Çakralar Nelerdir ? Vücutta Çakra Bölgeleri
2 5928
Çakra, Sanskritçe'de tekerlek manasına gelir, ateş çarkı da olarak da isimlendirilir. Bedenimizin içerisinde çakralar olarak bilinen yedi temel enerji merkezi hormonal salgı bezlerinin ve büyük sinir ağlarının üzerinde ya da çok yakınında olup belirli noktalarda omurgayla kesişirler. Kadim metinlerde "Yedi Mühür" ya da "Yedi Kutsal Salgı Bezi" olar..
03 Nis Kadıköy Doğal Taş
0 5768
Yüzyıllardır insanların ilgisini çeken doğal taşlar, Kadıköy ilçesinde ikamet eden doğal taş severlerin de ulaşmak istediği doğal zenginliklerdir. Başta kötü enerjiden uzak tutmaları nedeniyle tercih edilen bu taşlar, aynı zamanda en güzel takıların meydana çıkmasında rol oynarlar. Kadıköy’de takı tasarımı yapan insanlar kolye uçları, dizi taşlar, ..
01 Mar Kapıda Ödeme Doğal Taş
0 3765
Yüzyıllardır insanların gerek enerji ve healing konusunda veya süs ve aksesuar olarak tercih ettiği doğal taşlar insanlık tarihine ışık tutar.Doğal taş severlerin sık ziyaret ettiği doğal taş satış sitelerinde aradıkları ilk bilgi genelde ödeme kanalları oluyor. Kolyeucum.com da bu imkan var ve kapıda ödeme şeklinde doğal taş alabilirsiniz. Özellik..
02 Ara kolyeucum.com güvenilir mi?
0 4665
Son zamanlarda sitemizin istatistiklerini incelerken en çok yapılan aramalardan birinin "kolyeucum.com güvenilir mi" araması olduğunu farkettik. Bunun düşük fiyatlarımızdan ötürü olduğunu bilsek de biraz da bu durum bizi üzüyor. Ürün açıklamalarında belirttiğimiz gibi düşük kar marjı ve ürün tedariğindeki fiyat avantajı vurgumuza rağmen insanlarda ..
06 Ara Evde Takı Yapmak İstiyorum
1 22400
Evde takı yapmak istiyorum düşünceniz var ev bütçenize katkıda bulunmak istiyorsanız öncellikle bu konuda kararlı olmanız gerekecektir. Takı yapmak bir çok diğer iş gibi fazlaca ince detay istiyor. Aynı zamanda kendini yenilemeyi gerektiriyor. Yeni modelleri takip etmek, kullanıcıların ihtiyaç ve zevklerine hitap hakkında bilgi toplamak yapılacak i..
06 Haz Hangi Doğal Taş Bana Uygun?
0 48777
Bilmeyenler için doğal taşlar; doğada ölümsüz olarak bilinen, farklı kimyasallar içeren, insan hayatına olumlu katkıları olduğuna inanılan Türkiye ve dünyada yoğun olarak kullanılan taşlara denilmektedir. Hafızanın arınmasından vücudun yenilenmesine kadar birçok olumlu etki yaratıldığına inanılan, insanın vücudundaki pozitif enerjiyi artırırken neg..
30 May Goşenit Taşı ve Faydaları
0 3126
Magmatik kayaçlar arasına mineralce zengin sıvının sızıp soğuması ile oluşan doğal bir taştır. Aşk ve sadakatin sembolü olarak bilinen goşenit yarı değerli taşlardan olup takı taşı olarak yüksek değere sahip değildir. Beril taşının saydam bir türü olması sebebiyle de lenslerde ve gözlük camlarında kullanılabilmektedir.Ancak goşenit içindeki mineral..
28 May Epidot Taşı ve Faydaları
0 2684
Magmatik kayaçlarda bulunan oldukça sert ancak ince yapısı sebebiyle kırılgan olan bir kristaldir. Çoğunlukla yeşil renkte karşımıza çıksa da sarımsı yeşil, kahverengimsi yeşil ve siyah gibi renkleri de vardır. Avusturya, Mısır, Rusya, İsveç, Alaska, Japonya, Bulgaristan, Pakistan gibi ülkelerde çıkarılmaktadır. Epidot Taşı Özellikleri ve Faydaları..
07 May Zultanit ( Diaspor ) Taşı ve Faydaları
admin 0 13671
Ülkemize has bir kristal olan zultanit, dünya üzerinde yalnızca Muğla Milas’ta çıkarıldığı için ender bulunan taşlar kategorisindedir. Topraktan çıkarıldığında irili ufaklı parçalar halinde olup bir kısmı işlenemeyecek kadar incedir. İşlenmesi sırasında da taşın çatlama, kırılma ve ayrılma ihtimali yüksektir ki bu da zultaniti daha değerli hale get..
Gösterilen: 1 ile 10 arası, toplam: 10 (1 Sayfa)