21 Mayıs ile 21 Haziran döneminde doğan insanların sahip olduğu İkizler burcu, eşsiz birincil taşları ve diğer burçlar ile uyumu için seçilen ikincil taşları sayesinde pozitif bir ruha kavuşmaktadır. İkizler burcunun temel taşı olarak kabul edilen kaplan gözü sayesinde enerjisi yükselir. İkizler burcu doğal taşları ayrıca şans getirir.

İkizler burcu sahipleri burcun özelliklerini noksansız yaşarken olumsuz özelliklerinden kaçınmak için doğal taşlara başvurur. Her burcun kendisine özel taşları (kaplan gözü, akik) bulunurken diğer burçlarla ‘iyi’ geçinmesini sağlayacak taşlar (zümrüt, inci) de bulunur. Bir taşın doğru kullanımı ikizler burcunu harekete geçirecek, ikizler burcunun kimliği olan pozitif enerjiyi arttıracak özellikler taşır. Örn; Turkuaz, negatif enerjiyi emerken pozitif enerjiyi arttırır. Akik ise, bedensel ve zihinsel kuvvetler sağlar.

İkizler Burcu Taşları Geniş Liste

İkizler burcu için özel oluşturan doğal taşlar kişiye cesaret, şans, güçlü bir bünye katarken neşe ve zihinde bir vücut sağlar. Birbirinden farklı yapıya sahip, özel kokusu ve rengi bulunan doğal taşlar sadece pozitif enerji sağlamaz. Aynı zamanda Obsidyen gibi taşlar, kişinin hastalıklardan arınmasını da iyileştirir. Geniş İkizler burcu taşları listesi şöyledir;

İlk olarak kullanılacaklar (Birincil);

  1. Kaplan Gözü
  2. Havlit
  3. Yeşim
  4. Krizopraz
  5. İnci
  6. Akuamarin
  7. Safir
  8. Akik
  9. Turkuaz

Bu taşların yanında kullanılacaklar (ikincil);

  1. Apatit
  2. Kehribar
  3. Obsidyen
  4. Sitrin
  5. Zümrüt
  6. Zirkon
  7. Zeberced
  8. Aytaşı
  9. Serpantin
  10. Sedef

İkizler Burcu Taşları Özellikleri

İletişimi güçlü, mantık ve bilim çerçevesinde hareket eden, perspektif düşüncelere açık, öğrenme tutkusu olan ikizler burcu sahipleri, olumsuz özelliklerden ayrılmak ve daha fazla pozitif enerji yakalamak için doğal taşları kullanırlar. İkizler burcuna ait doğal taşların özellikleri ise;

  1. Azim ve gücü temsil eder. Özellikle kaplan gözü taşı bu özelliklerin lideridir.
  2. Neşe ve mantık taşları bulunur.
  3. Kişinin konsantrasyon sorunu yaşamasını azaltır.
  4. Motivasyon sorunu yaşayan İkizler burcu için ekstra motivasyon katar.
  5. Huzursuz bünyeye sahip İkizler burcu, bu olumsuz enerjinin kırılmasını sağlar.
  6. Bireye pozitif enerji ile birlikte formda tutmaya da yarar.
  7. Birincil taşların yanında ekstra seçilmiş ikincil taşları kullanmak İkizler burcunu enerji, zihinde olmayı ve canlı kalmayı zirve yaptırır.